-

2010-08-31, 19:43:34 / Kategori: Allmänt
Har sura uppstötningar som bara den just nu, har haft det i flera kvällar i rad men idag har jag haft det hela dagen, skit jobbigt. Men inte fan ska man klaga på det heller. Men iaf var och handlade för inte så länge sen eller ah bara på Ica men iaf, haha! Köpte schampo, balsam, äpplen, mjölk och självklart en godispåse ;). Så nu hade jag iaf tänkt att sitta här i min säng och kolla på lite film och äta mitt godis och sen sova hihi, visst låter det bra? ;) Skola imorgon får man ju inte glömma heller, uschuschusch.
puss

31 Augusti

2010-08-31, 17:00:31 / Kategori: Allmänt
Ännu en till dag i skolan avklarad och jag känner mig sjukt trött, vill bara gå och lägga mig och sova nu men nejnej, det får jag inte göra. Har ätit 3 mackor nyss och jag lovar er det smakade riktigt jävla bra, sjukt hungrig var jag. Nu sitter jag här igen iaf som ni kanske märker och ska kolla lite på tv hade jag tänkt och vänta på att pappa ska komma hem så man får lite middag i sig också.. Imorgon ska jag åka och handla mig en tjocktröja också om pappa inte glömt det och planerat in någonting annat, tjocktröja behöver jag verkligen iaf.
Uscha, sjukt sliten efter en skoldag haha synd ju också ;)
Nä nu blir det tv, hörs senare, kyss

Godnatt då kanske. :)

2010-08-30, 21:36:47 / Kategori: Allmänt
Ja vad ska man säga, skola imorgon igen och lite trötter börjar man faktiskt att bli. Nu blir det sitta lite vid datan och sen blir det filmdags och sen efter det min skönhetssömn ;).. Faktiskt snart bara en vecka kvar, sen blir man en gammal tjej höhö.
Godnatt

Lögnare.

2010-08-30, 19:34:06 / Kategori: Allmänt
Varför ska man ens hålla på att ljuga, vart kommer man med det egentligen? Lögner finns inte i min värld längre jag är inte 13 år längre helt ärligt så funkar inte lögner på mig längre. I min värld snackar vi ärlighet, man kommer längre om man är ärlig än att ljuga sig igenom hela livet eller har jag jävligt fel där? Klart man själv har ljugit och hållit på med fjanterier, man vafan när ska folket börja mogna till lite och förstå saker och ting? Så som ni vill bli behandlade utav mig så ska jag bli behandlad utav er. Visst inte är jag världens ängel och aldrig ljugit eller varit otrevlig emot folk utan andledning, men vafan det finns någonting som heter mogna till er!
Nä nu är jag trött på att klaga på dessa människor så nu blir det snart kolla på fångarna på fortet som går idag om jag inte minns helt fel och sen blir det en film eller nått och sova :)
Puss&Kram



Graviditeten.

2010-08-30, 16:17:25 / Kategori: graviditeten
Så här ser din graviditet ut
Beräknat förlossningsdatum: 2011-01-06
Barnet blev till omkring: 2010-04-15
Du är i vecka: 22
Du är i månad: 5
Antal graviditetsveckor och dagar: 21 veckor 4 dagar
Antal dagar kvar till förlossningen: 129
Så här ser din graviditet ut
Beräknat förlossningsdatum: 2011-01-06
Barnet blev till omkring: 2010-04-15
Du är i vecka: 22
Du är i månad: 5
Antal graviditetsveckor och dagar: 21 veckor 4 dagar
Antal dagar kvar till förlossningen: 129
I vecka 22 händer detta!
Dina bröst kan eventuellt läcka råmjölk, ditt barns första kost. Montgomerys körtlar på vårtgårdarna, producerar ett fuktigt ämne som skyddar dina bröstvårtor vid amning. Din hudfärg kan förändras och områden med mycket pigment t.ex. vårtgårdar, födelsemärken och fräknar mörknar. Håret kan kännas tjockare och det beror på att du nu inte tappar speciellt mycket hår, vilket annars är det normala. När barnet är fött kommer du att tappa hår som vanligt igen. Kom ihåg att sköta tandhygienen, hormonerna kan påverka ditt tandkött och få det att svullna.
Nu har barnet blivit ungefär 19cm långt mellan huvud och stjärt ochväger ca 500gBarnet har fått en dygnsrytm. Det både sover och är vaket. Antagligen är det som mest livligt när du vilar dig. Svettkörtlar har utvecklats och huden är inte lika genomskinlig. Naglarna är fullt utvecklade och fortsätter att växa. Hjärnan växer mycket snabbt och speciellt den del som ligger mitt i hjärnan - germinal matrix. Dess uppgift är att tillverka hjärnceller fram till att barnet är fött och försvinner sedan. Barnets hjärna fortsätter dock att växa fram till fem års ålder.

30 Augusti

2010-08-30, 15:57:04 / Kategori: Allmänt
Nu har jag precis kommit hem. Har varit i skolan idag men hade bara två lektioner och sen lunch och sen skulle jag iväg på möte. Skönt att inte ha heldag på en måndag,eftersom dom är dom segaste dagarna.  Längtar redan till helgen, ge mig helg?! Har varit på möte idag och vad det får ni inte veta, lite hemlighetsfull måste man väl vara ;). Nu blir det väl bara att vara hemma och ta det lugnt så man orkar med morgondagen också. Undra om man ska på gympan imorgon eller om det blir sovmorgon, vad tycker ni? ;)
Nä nu ska jag inte sitta här något mera, nu blir det film, hörs senare!
Puss&Kram

Sovdags

2010-08-29, 21:21:27 / Kategori: Allmänt
Nu är faktiskt klockan halv 10 så nu hade jag faktiskt tänkt att mysa ner mig i min säng och kolla på film. Skolan imorgon så ska försöka somna i tid. Godnatt :)

Bio igår på Bröderna Karlsson

2010-08-29, 16:48:58 / Kategori: Musik & Filmer.
Igår var jag inne i stan med Amanda och vi kollade på bio. Vi kollade på bröderna Karlsson och den var faktskt riktigt rolig. :) Har ni inte sett den har ni missat en rolig film. Vi var inne i stan hela dagen igår och käkade donken gjorde vi också. Vi skulle ha träffat Emil men vart ej så för att han var så seg och efter filmen vart klockan så mycket så då åkte vi hem nästan direkt. Så säger då fan det, Bröderna Karlsson borde ni se! :)
En gammal bild på Becca, mig och Amanda som ni kanske märker så håller jag i en ölburk men sånt gör jag då fan inte längre! :D
Puss&Kram

29 Augusti.

2010-08-29, 16:39:38 / Kategori: Allmänt
Sitter just nu hemma hos min pappa, internet hemma hos mamma har slutat fungerat igen, jävla skit grejer. Jag ska snart hem till mamma iaf och äta lite plättar, mumsiie :). Sitter och laddar ner lite olika tv serier så man har nånting att göra nu efter skolan eller på helgerna då man inte har nått att göra. Imorgon börjar skolan igen och jag är inte sådär speciellt taggad just nu känner jag, men vad ska man annars göra lixom. Har laddat över ett antal egobilder nu till datan, här e ngr =)

27 Augusti

2010-08-27, 23:10:00 / Kategori: Allmänt
Sitter hemma just nu med Amanda. Nu har internet börjat funka igen både hemma hos mamma och pappa så nu blir det blogga igen varje dag. Imorgon så ska vi iaf åka in till stan och träffa Emil, var riktigt länge sen jag träffade honom iaf, alltså inte mitt ex utan en annan emil och sen ska vi kolla på bio också. Skönt att ha nått planerat en hel dag faktiskt. Tagit lite nya bilder på mig också, svarthårig är man nu också ;).. Skriver mer imorgon och lägger upp bilder då jag sitter på min data :)
Puss&Kram

26 Augusti.

2010-08-26, 14:22:57 / Kategori: Allmänt
Sådärja, nu är det dags med ett inlägg igen, hade helt glömt bort bloggen har väl helt enkelt haft annat i huvudet eller så finns det inte så mycket att skriva om kanske. Jag tänkte hoppa av skolan fick väl nått fel i huvudet, vafan jag e en stark brud ingen jävla svag brud, jag klarar mig egenom allting vare sig jag är själv eller med mina vänner vid min sida! Näfan, nu blir det göra något annat, skriver senare ! :) puss och kram!

24 Augusti

2010-08-24, 08:30:56 / Kategori: Allmänt
Dagarna bara går och går, sjukt snabbt! Om 2 veckor är faktiskt lilla jag hela 18 år så fy i helvete vad tiden har gått snabbt! Just nu sitter jag hemma hos pappa, han har fått internet tillbaka, skönt att någon av dom har det. Ska strax till skolan och plugga. Börjar känna mig som en vanlig tonåring igen förutom att jag är gravid men annars så känns allting faktiskt skit bra :).. Fick schemat igår för skolan också, åh fyihelvete. 4, 2 dagar i veckan, 3, 2 dagar i veckan hm å sen minns jag inte, totallt jävla värdelöst :o Nä nu ska jag inte sitta här, nu ska man göra sig snygg, vemvet den rätte kanske dyker upp idag ;)

...

2010-08-21, 21:32:51 / Kategori: graviditeten
När ska du förstå att du ska bli pappa, att jag går runt och bär på ditt barn. Du kan göra vad du vill men det kan inte jag. Jag är inte lika rolig som jag var förut, jag kan inte göra alla saker som alla andra kan och jag har en massa hormoner i kroppen och mitt humör går upp och ner. Jag vet att jag bråkar mycket på dig och allting, men jag önskar bara du kunde förstå mig någongång, att du kunde diskutera saker utan att bli sur. Jag älskar dig och det kommer jag alltid att göra på ett eller annat sätt, men inse du ska bli pappa snart, halva tiden har förfan gått!
Äsch, vet inte vad jag ska säga mer än, hör av dig när du bryr dig.
Här ligger förfan ditt barn.
och här är förfan vi? Betyder allt det här inte ett skit för dig längre?

21 Augusti

2010-08-21, 21:22:53 / Kategori: Allmänt
Har fortf inget internet varken hemma hos mamma eller pappa, skit segt men sitter iaf hemma hos victoria nu. Jag har börjat i skolan och det händer väl inte så mycket just nu i livet förutom att man är gravid, singel och går i skolan. Ska iaf sova hos Victoria inatt, skriver mer senare :)

15 Augusti

2010-08-15, 12:09:04 / Kategori: Allmänt
Nu har jag vaknat och ätit lite frukost. Idag ska jag träffa Bergs ett tag så får man se vad vi hittar på. Jag hade en jätte bra dröm inatt också iaf utav det jag minns. Träffade perfektaste killen och jag undrar finns han nånstans här ute, jag vill ju träffa han! Första och sista gången jag fick träffa han iaf. Idag ska jag till pappa också och där finns inget internet så kommer kanske inte kunna blogga hur ofta som helst men någongång ska det nog gå. Så om en vecka igen är bloggen igång helt igen om han inte får tillbaka sitt internet hemma.. :) Nu ska jag fixa mig lite och vänta på att Bergs ska ringa!

Snart har halva tiden gått, snart kommer äntligen min lilla bebis!

2010-08-15, 00:06:18 / Kategori: graviditeten
Jag bara drömmer och drömmer om dig, snart har halva tiden gått. Det känns som det var igår jag gjorde graviditetstestet och det visade posetivt, minns verkligen den kvällen. Jag hade fått jätte ömma tuttar och dom hade växt så jag började undra lite och min kompis sa att du kanske är gravid. Jag tänkte och gjorde ett graviditetstest eftersom att jag hade ett hemma sen tidigare, jag gjorde det och det visade posetivt. Jag fick världens chock verkligen, jag var ju inte beredd på det. Jag gick hem till min kompis och visade testet så man inte kollat fel och blir besviken och hon sa också att det var posetivt, jag vart verkligen överlycklig. Mitt livs lyckligaste dag var det. Jag visste redan då vad jag ville och det var att det här barnet det är mitt det ska snart få komma till världen. Min dröm, mitt liv var gjort, nu har jag verkligen allt jag någonsin drömt om. Den dagen kommer jag aldrig att glömma den dagen var den bästa dagen i hela mitt liv.
Nu sitter jag här för mig själv och tänker, snart har halva tiden gått och tror nog inte att det finns någon som är lyckligare än jag. Jag vet att inne i min mage växer min älskade lilla lillgrabb som snart kommer att ligga här bredvid mig och vara den sötaste och det bästa som någonsin har hänt mig. Börjar växa och fetare kommer man att bli.
En liten kille, beräknad den 6 januari, mamma längtar efter dig!



När jag fick se det här och veta att det var en kille, då tänkte jag verkligen jag är den lyckligaste som finns!

14 Augusti

2010-08-14, 17:46:58 / Kategori: Allmänt
Idag blir det att åka in till stan och träffa Amanda, kanske ragga lite killar ;) Har nyss sminkat mig lite så ska väl bara byta kläder och äta lite mat.. Vad ska ni andra göra idag, antar stan in till the voice!? :) Då kanske vi ses där. Nu ska jag äta lite mat puss och kram

Sovdags

2010-08-14, 01:02:56 / Kategori: Allmänt
Nu blir det nog sovdags för mig och kanske ligga och tänka på ett killnamn till lillgrabben som kommer snart, någon som har nått killnamn förslag? :)

Falska personer

2010-08-13, 20:58:20 / Kategori: Allmänt
Förstår mig helt enkelt inte mig på vissa människor. Dom leker ens vänner och till slut så går dom en bakom ryggen. Vad gör man med sånna människor egentligen, jag säger bara att sånna människor slänger man i sjön, säger upp kontakten och pratar aldrig mer med dom så kan dom leva där i deras tragiska värld. Att dom ens vill förstöra ens liv, utan att man ens har gjort dom något. Nä sånna människor är jag trött på och dom försökte förstöra mitt liv men gjorde mig bara en tjänst, så ska väl egentligen tacka dom. Vad ska man göra med dessa falska personer helt ärligt, är dom ens värd att ha vänner utom sig själva?

Första inlägget 13 augusti

2010-08-13, 16:42:50 / Kategori: Allmänt
Jag tänkte blogga lite om mitt liv och graviditeten. Så till en början ska jag berätta lite om mig själv.
Jag är 17år och är gravid. Går in i vecka 19 imorgon, spännande :) Jag är inte tillsammans med pappan till barnet men hoppas att det kommer funka att vara vänner. Den 5 augusti var jag på ultraljud och allting var bra och det ska bli en liten grabb, skit svårt med namn och den 6 Januari är lillgabben beräknad så man får väl se :).
Bloggen har inte hunnit blivit fixad men det blir den senare ikväll :)
Nu ska jag äta lite, puss och kram!