Svar på fråga

2010-12-27, 18:46:16 / Kategori: Svar på fråga.
Svar: Jag ska bo kvar här i Vallentuna men flyttar till Ormsta eftersom att jag har fått hyra min kusins lägenhet i ett år :)

27 December.

2010-12-27, 13:07:05 / Kategori: Allmänt
Har varit vaken nu ett tag och ätit frukost osv. Idag blir det packa ihop allt det sista man har kvar hos mamma för att sen har jag ingen mera tid till det eftersom imorgon åker jag och pappa upp till älsklingen och kör ner lite saker och sen på onsdagen flyttar vi. Tror jag kanske håller på att bli sjuk, har jätte ont i huvudet och känner mig jätte seg. Men man får se, inte hela världen att bli lite förkyld.
Nu ska jag kolla lite på tv och bara ta det lugnt ett tag, puss

För ett år sen.

2010-12-26, 21:16:10 / Kategori: Allmänt
För ett år sen så var nog livet allt bra, för då var faktiskt jag och mamma utomlands, Gran Canaria. Om man vill tillbaka? Ni hade det kallt här i Sverige, en massa snö & minusgrader. Själv så låg man i solen och badade och hade det så himla bra, längtar verkligen tillbaka! Gran Canaria ett riktigt fint ställe, skulle kunna åka dit när som helst igen :)

26 December.

2010-12-26, 12:50:15 / Kategori: Allmänt
Har kommit hem efter att ha varit i täby c och handlat lite på mellandagsrean. Köpte två tjocktröjor till mig själv för 100kr styck och sen köpte jag 3 bodys till lillen och strumpor till mig själv. Väldigt billigt, gjorde inte ens av med 500 kr. Men blir att åka in någon dag när älsklingen är här också och kolla lite och köpa mig en perfym kanske och någonting fint till lillen. Har ni varit och handlat på mellandagsrean och hittat er någonting fint ni vill ha?
Nu ska jag och mamma börja packa lite saker i flytt kartonger eftersom jag har bara idag och imorgon på mig att packa hos både mamma och pappa för att på tisdag ska jag och pappa åka till Sandviken och köra lite utav älsklingens grejer ner hit till Stockholm.

slappdag.

2010-12-25, 18:47:12 / Kategori: Allmänt
Idag har jag skrivit pappren på lägenheten så ja snart flyttar man och alla pappren är klara, kommer bli helt underbart! :)
Har kollat på hajar som hajar och happy feet idag också men somnade till happy feet så vart nog inte så mycket kolla på det inte hehe!
Nu snart ska jag duscha och vänta tills klockan blir 8 så ska jag kolla på fångarna på fortet och sen efter det kommer natt på museet som jag hade tänkt att somna till och imorgon blir det åka och småshoppa lite granna om man hittar någonting nu på rean :).

25 December

2010-12-25, 10:29:19 / Kategori: Allmänt
Nu är julafton över och man har väl sovit ganska så gott inatt. Igår så firade vi först hela familjen och åt lite jullunch osv och sen åkte vi vidare. Det var trevligt igår, roligare än och bara sitta hemma för sig själv och inte göra någonting dock lite kallt när man skulle åka hem, men sånt är livet.
Idag är det ju dagen efter julafton och det går ju så mycket på tv:en idag så jadu, vad ska man välja att kolla på? Tänkte kolla på hajar som hajar, sen happy feet och ja, sen får jag helt enkelt se :) Något speciellt ni ska kolla på idag? Blir sova tidigt idag också för imorgon blir det åka in och kolla om man hittar någonting på rean. Något till lillen och sen så behöver jag strumpor nu när jag ska flytta och inte kan sno mammas strumpor mera hehe :) .. Pusss

Vecka 38 (graviditetsvecka 39)

2010-12-24, 22:20:39 / Kategori: vecka för vecka.
Barnet
Barnet är ungefär 50 centimeter långt. Det har vuxit färdigt nu men kan fortsätta öka i vikt. Allt handlar nu om att förbereda sig på livet utanför din trygga mage. Barnet producerar fett för att klara sig i kylan utanför magen. Levern och hjärtat lagrar näring för att ta till vid syrebrist under förlossningen. Näringen hjälper även det nyfödda barnet att klara sig utan föda det första levnadsdygnet.
Vikt: 3 450 gram.
Mamma
Symfus-fundus är nu 33-38 centimeter. Kanske du känner dig som en jätte. I början av graviditeten är livmoderhalsen riktad bakåt för att hindra att öppningen vidgas. Nu ändras riktningen och livmoderhalsen kortas ner några centimeter. Du kan känna dig tung och trött samt ha kraftiga förvärkar. Men härda ut, snart är förlossningen här.
Vila!
Vila så mycket du kan, du behöver alla krafter. Har du svårt att sova på natten, ta igen det på dagen. Det gör inget om du vänder på dygnet, det kommer du i alla fall att göra när barnet är ute. Bättre att ständigt vara så utsövd som det går, eftersom du inte har någon aning om när förlossningen sätter igång. Kanske får du inte sova på 24 timmar om du har en lång latensfas med värkar som håller dig vaken. Så sov så ofta du bara kan innan! Har du svårt att sova - vila istället.
Pappa/partner
Nu är det dags vilken dag som helst! Kanske adrenalinet börjar pumpa när du tänker på förlossningen. Det är svårt att föreställa sig ett liv efter magen. I alla fall om det är första gången. Prata med dina nära och kära om hur det var för dem.

Hos barnmorskan/kontroller
Nu kan det vara dags för sista besöket hos barnmorskan före förlossningen. Men försök att inte bli allt för besviken om det blir några besök till. Barnmorskan kontrollerar hur barnet ligger, kollar ditt blodtryck samt lyssnar på barnets hjärta. Kanske får du ta ett extra urinprov eller blodvärde. Prata gärna om förlossningen om du är orolig. Idag förs journalen elektroniskt, så det enda ni behöver tänka på att ta med i pappersform är blodgrupperingskortet.

24 December, julafton

2010-12-24, 10:40:30 / Kategori: Allmänt
Idag är det ju julafton så tänkte gå in hit och önska er alla en riktigt god jul och hoppas ni får det riktigt mysigt och trevligt ikväll :)



Bakning.

2010-12-23, 20:24:15 / Kategori: Allmänt
Har precis bakat klart nu faktiskt. Jag och mamma tänkte oss att vi skulle testa någonting nytt så vi gjorde faktiskt först en after eight kaka och den var faktiskt riktigt god har ni ätit en sån någon gång förut?
En sån där är det då, bilden lånad ifrån google.
Sen gjorde vi knäck i micron också och jadu vad ska man säga. Har lärt sig lite till nästa år om man ska göra det men gick att äta gjorde dom men kanske lite för hårda så ja. Nu ska jag vänta tills klockan blir 9 och kolla på Holiday och somna till det och så ska man upp vid 9 imorgon och hjälpa mamma med lite mat osv. Är ni klara med allting inför imorgon?
puss

nyss kommit hem

2010-12-23, 16:12:24 / Kategori: Allmänt
Nu har jag precis kommit hem efter att ha varit hos farmor och hälsat på. Var och handlade påvägen hem också lite inför imorgon och middag idag. Gör ni något speciellt såhär innan julafton?
Sitter iaf och äter lite chips just nu och bara tar det lugnt. Senare blir det att pynta det sista och försöka baka lite knäck och någon annan kaka. Lär ju testa så får väl hoppas det blir bra! =) puss

23 December

2010-12-23, 11:43:43 / Kategori: Allmänt
Godmorgon!
Jag har varit vaken nu ett tag och hunnit äta frukost. Jag tänkte faktiskt orka mig upp nu och ta mig en dusch innan jag ska åka iväg till min farmor och hälsa på. Senare idag så ska faktiskt jag och mamma baka lite också, ska testa lite julgodis. Har aldrig gjort det förut så får väl se hur det blir och hur det smakar. ;)
Nu ska jag ta mig in i duschen, vi hörs senare. puss
Riktigt gammal bild på mig, då man var blond och fjortis ;)

Julgran

2010-12-22, 19:23:59 / Kategori: Allmänt
Förra veckan var faktiskt jag och mamma och handlade julgran och klädde granen, jag tycker faktiskt att en julgran är nog fan ett måste på jul. Lixom doften och allt barr, så himlans mysigt!
Såhär ser den ut iaf :) inte världens bästa kort, men vem bryr sig! :)

22 December.

2010-12-22, 11:00:50 / Kategori: Allmänt
Idag var sista dagen för mig i skolan. Har iaf gått en termin nu och sen kanske man börjar senare igen får helt se vad som händer och sker. Vad ska man göra idag då, fått lov och allting. Blir väl att ta sig en vila nu och ja räkna dagarna neråt?.. 15 dagar kvar idag, en vecka kvar tills jag och älsklingen flyttar, 2 dagar till julafton!
Ska jag göra mig någonting att äta, puss

Här är jag just nu :)

2010-12-21, 19:20:44 / Kategori: graviditeten
Länge sen med en magbild och uppdatering om vart jag är någonstans i graviditeten, vart inget för vecka 37. Men iaf, såhär ligger allting till nu!
& så bild på magen! :)

21 December.

2010-12-21, 17:05:02 / Kategori: Allmänt
Sitter bara hemma och tar det lugnt. Älsklingen åkte hem idag och ska fixa sin lägenhet och lite sånt där och sen den 29onde flyttar vi ihop, helt underbart!
Imorgon är det sista skoldagen för mig, riktigt skönt men ändå riktigt segt men får försöka att syselsätta mig på dagarna hehe. Hm, inget mer som har hänt tror jag händer ju inte så mycket nu, är ju så trött och sliten, lillen tar all ens energi alltså. :)
Nä, nu ska jag göra något annat, puss.

20 December.

2010-12-20, 17:43:44 / Kategori: graviditeten
Nu var det någon dag sen jag skrev men har inte haft någon direkt ork till att blogga och har inte haft någonting att blogga om. Idag har jag varit hos barnmorskan iaf.. Allting såg jätte bra ut. Tog järnvärde och blodsockervärde och det såg bra ut, kissade och det såg också bra ut. Mätte magen och den gick precis som den skulle. Blodtryck togs också och lyssnade på hjärtat och det slog 137 slag. Han är inte helt fixerad ännu, huvudet ligger neråt men är lite ruckbart ännu. Nästa möte är den 3 januari klockan 14.30.
Nu ska jag mysa lite med älsklingen eftersom han åker hem imorgon och vi kommer inte ses förens ja den 28 igen eller någonting sånt & sen den 29onde flyttar vi! :) puss

17 December.

2010-12-17, 14:31:34 / Kategori: Allmänt
Sitter hemma hos älsklingen bara, har nyss vaknat till liv helt. Vi var uppe sent igår förstod inte hur fan jag kunde vara vaken så jävla länge alltså, rekord sen jag vart gravid hehe. Men han ligger fortf och sover eller iaf i sängen, trötter han är.. Vet inte alls vad vi ska göra idag men får väl se vad som händer och sker, ingen stress heller ;)
Idag går jag in i vecka 37 också, bara 3 veckor kvar. åh vad vi längtar!

Jag har faktiskt världens finaste & bästa pojkvän, skulle aldrig klara mig utan honom!
Han är världsbäst!


16 December.

2010-12-16, 21:48:07 / Kategori: Allmänt
Idag har det varit väldigt dålig uppdatering men har inte haft någon tid faktiskt. Först i morse gick jag från mamma till pappa och lämnade en väska full med kläder eftersom jag åkte till älsklingen idag. Det var snöstorm och tidigt på morgonen och en tung pakning, ingen hitt ska jag tala om för er. Sen fortsatte jag till skolan och såg ut som en snögubbe ungefär när jag kom dit men slutade iaf tidigt halv 12. Sen gick jag hem till pappa och åt lunch och åt julskinka, mums för julskinka! Sen åkte vi till apoteket och fixade lite och sen körde han mig till tåget och det var i tid och allting skit skönt så man slapp stå där och vänta. Så nu sitter jag faktiskt hemma hos älsklingen med han och hans kompis Tobbe och ja vi gör väl inget speciellt, fick nyss internet till min data :).. Så snart blir det väl mysa och sova bara.. puss

Onsdag.

2010-12-15, 21:00:02 / Kategori: Allmänt
Sitter hemma framför datan bara just nu och tar det lugnt och ska snart slå på en film och sova så man orkar gå upp till skolan imorgon. Imorgon åker jag till älsklingen också, skönt och träffa han igen och inte behöva sova ensam :) Har packat och allting och ska ta det till pappa imorgon bitti så jag hinner med allting imorgon.
Jag och mamma har klätt granen idag också eftersom jag åker bort imorgon och sen är det ju massa som ska göras innan jul och sen så flyttar ju jag också den 29onde.

15 December.

2010-12-15, 09:33:16 / Kategori: Allmänt
Sitter i skolan just nu och är bara allmänt trött. Var nära på att ligga kvar i sängen idag, men tog mig upp ändå. Imorgon kanske jag åker till älsklingen och är där tills söndag och sen åker vi tillbaka till mig.
2 veckor exakt idag tills vi flyttar också, helt underbart! Få sitt egna och bestämma själv :)
1 vecka exakt idag tills vi har lov också, vilket kommer bli riktigt skönt men ändå riktigt tråkigt. Vad ska jag göra då? Bara gå och vänta på att lillen ska bli redo att komma, dagarna kommer ju att gå så sakta. Fast iförsig, är ju julafton och flyttar ju och massa där emellan så kanske går rätt snabbt ändå. :) Hm, vad ska man göra på nyår då, någon som har något förslag?



Tisdag.

2010-12-14, 16:48:24 / Kategori: Allmänt
Sitter bara hemma och tar det lugnt. Efter skolan idag gick jag hem och tog mig en tupplur och sov väl iaf en timme eller något sen vaknade man igen av att man skulle ta medicin, när man sov som bäst.. Kollade iaf på the back up plan, en riktigt bra film tyckte faktiskt jag, värd att se! :). Nu sitter jag bara och väntar på mat sen ska jag och mamma åka iväg och kolla om vi hittar en liten julgran, mysigt! Riktiga julkänslor och julgrans lukt. :).

14 December.

2010-12-14, 09:20:57 / Kategori: Allmänt
Sitter i skolan just nu och slutar väl runt 11 tiden idag. Engelska lektionerna för denna vecka är inställda så på torsdag slutar jag halv 12 också och på fredag har jag bara en lektion. Sovmorgon till 10 och slutar halv 12 eftersom information och layout läraren har ställt in lektionerna till vårterminen men då går jag ju inte här något mera hehe.
Nu är det klart iaf, den 29 har jag och älsklingen en lägenhet vilket är toppen, nu har jag två saker att längta till, helt underbart! Allting löste sig till slut och ja, får hoppas det fortsätter rulla på såhär bra, då kan ingenting gå fel:)

Nedräkning

2010-12-13, 19:20:45 / Kategori: graviditeten
Ska vi börja nedräkningen nu eller vad tycker ni?
Idag är det 24 dagar kvar tills lillen är beräknad.
Kan ni förstå,
att i snart
9 månader,
40 veckor,
280 dagar,
har den lilla levt i mig.
Helt underbart & snart så får jag se han!

13 December.

2010-12-13, 16:12:18 / Kategori: Allmänt
Sitter bara hemma efter en heldag i skolan. Ganska sköna dagar denna vecka tisdag och torsdag slutar vi till lunch tror jag att det var, riktigt skönt!
Föresten så flyttar jag och älsklingen ihop snart, förhoppningsvis flyttar vi in den 29 December, det kommer bli helt underbart. Våran egna lilla familj, kan nog inte bli bättre :)..
Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem och ikväll får vi pizza till middag, mums så gott! Blir nog en hawaii med bea till mig tror jag nog, men har inte bestämmt mig helt hehe!

Dagens jag, idag sminkade jag mig faktiskt, så då vart jag lite ego med kameran så slänger upp några bilder :)



Söndag.

2010-12-12, 20:56:09 / Kategori: Allmänt
Sitter hemma hos mamma just nu och bara tar det lugnt. Blir nog att ta sig en kvällsmacka snart innan man går och lägger sig och imorgon är det skola igen men har iaf sovmorgon till 10 vilket är jätte skönt och imorgon är det ju lucia också :) . Blir väl att slå på någon film också och somna till.
Har suttit och funderat lite granna också. Undra när våran lillkille ska komma, om jag går över tiden om han kommer då han är beräknad eller om dom kanske till och med måste sätta igång mig. Jag tror iaf att han kommer komma den 12/13 Januari, spännande :)

12 december.

2010-12-12, 15:38:19 / Kategori: graviditeten
Godmorgon nu har jag äntligen vaknat till liv. Vaknade 9 imorse kollade på film och somnade om. Har precis duschat och satt på mig rena kläder så nu känner man sig fräsch igen.

Fottade magen också, så här får ni några kort. Vecka 36+2 :)

Det är helt sjukt att någon lever där inne i min mage, så tufft att jag kan känna han sparka och när han bökar runt. Att om några veckor så är han redo att titta ut och jag blir faktiskt mamma. Att man går omkring med ett liv i magen i 9 månader, det är helt fantastiskt och faktiskt det bästa som någonsin har hänt mig. Men nu är jag faktiskt lite trött på att vara gravid, nu vill jag faktiskt att han ska bli redo och titta ut, för jag längtar så jävla mycket till att bli mamma till världens finaste son!

Och en bild på mig ifrån gårdagen :)

Film.

2010-12-11, 22:28:51 / Kategori: Musik & Filmer.
Sitter hemma och tar det lugnt, har kollat på The santa claus och håller på att kollar på andra filmen utav den, finns 3 filmer :) .. Någon som sätt dom? faktiskt helt okej filmer tycker jag och ja, riktiga julfilmer är det iaf :)
Har ni några filmförslag så skriv gärna, mig <3 filmer


Hmhm, har laddat ner the holiday också, en som rekomenderade den filmen så får se ifall den är bra nu då, den verkade väldigt bra när jag kollade på trailern :)
Har bakat idag med mamma också och riktigt goda vart lussisarna :)
Nu ska jag forsätta kolla på The santa claus 2 så att man imorgon kan forsätta med The santa claus 3. Godnatt, puss på er alla :)

11 December.

2010-12-11, 12:15:53 / Kategori: Allmänt
Jag har duschat, ätit frukost och ja hunnit vakna till helt enkelt. Nu sitter jag och väntar på att mamma ska höra av sig så ska jag gå hem till henne och baka lussekatter, åh så gott! Senare idag vet jag inte riktigt vad som händer får helt enkelt se, men någonting ska man kunna hitta på tycker jag. puss

Fredag.

2010-12-10, 19:45:50 / Kategori: Allmänt
Det är fredagskväll och det händer inte ett skit. Blir bara vara hemma och ta det lugnt och kolla på film, gå och lägga sig tidigt så man är pigg tills imorgon då jag ska hem till mamma och baka lite lussekatter, mums! Skönt med helg och kunna ta det lugnt och sova bäst man vill utan att ställa en väckarklocka och kliva upp till skolan. Iförsig så är det bara en och en halv vecka kvar och sen är det jullov och då slutar ju jag skolan och väntar på att lillen ska komma. På måndag är det lucia också hehe.
Nu blir det film, puss


Vecka 36 (graviditetsvecka 37)

2010-12-10, 15:23:02 / Kategori: vecka för vecka.
Barnet
Barnet ökar fortfarande i vikt, men växer inte så mycket på längden längre. Barnet är fullt medvetet. Det lagrar näring i sina organ för att klara eventuella påfrestningar vid förlossningen. Barnet tränar sina lungor genom att dra in och trycka ut fostervatten i dem. Ändå är lungorna de sista av barnets organ som mognar. Nu ligger de flesta startklara med huvudet nedåt. Om inte, brukar man försöka vända det.
Vikt: 3 kg.
Tvillingar
Om du väntar tvillingar kan det vara dags att föda nu. Vecka 36 till 37 är genomsnittslängden för en tvillinggraviditet.
Mamma
Det kan vara dags när som helst nu, men ta det lugnt. Många går längre än 40 veckor, särskilt förstföderskor. Att föda mellan vecka 37+0 och fram till vecka 41+6 anses normalt. Ditt fundusmått har planat av nu och växer inte lika snabbt. Många barn sjunker djupare ner i bäckenet nu. Det är vanligare om du fött barn tidigare. Brösten producerar redan råmjölk. Bäckenet är utvidgat.
Pappa/partner
Många män kan känna sig mindre sedda och betydelsefulla för sin partner mot slutet av graviditeten. Det beror på att kvinnan fokuserar mer på sig själv och livet i sin mage. Hon funderar säkert väldigt mycket på förlossningen och är kanske orolig och lite rädd. Fokuseringen kan jämföras med någon som tränar och förbereder sig mentalt inför ett maraton eller någon annan stor fysisk prestation. Oroa dig inte, hon behöver all tid och allt stöd hon kan få. Fråga om du kan göra något. Föreslå att ni packar en väska med saker ni behöver vid förlossningen som står startklar när det är dags. Fokusera på sånt du kan göra.
Hos barnmorskan/kontroller
Besöken blir nu tätare hos barnmorskan. Han eller hon känner efter hur barnet ligger, kontrollerar hur livmodern och barnet växer, kollar ditt blodtryck samt lyssnar på barnets hjärta. Kanske får du ta ett extra urinprov eller blodvärde. Prata gärna om förlossningen om du är orolig. Barnmorskan kollar att du är förberedd och vet vem du ska kontakta när det är dags. Din partner är fortfarande välkommen med på besöken.

10 December.

2010-12-10, 10:45:58 / Kategori: Allmänt
Sitter i skolan just nu och idag är det 2 veckor kvar till julafton, det går undan här. Idag går jag in i vecka 36 också så nu börjar det verkligen närma sig och det är ju jätte skönt, vilken längtan efter lillen jag har alltså!
Har ingenting och skriva om, skriver senare, puss

film, älsklingen har åkt hem å ja vafan, massa skit =)

2010-12-09, 21:40:35 / Kategori: Allmänt
Sitter bara hemma och tar det lugnt, någon som har något filmförslag kanske? Har laddat ner en hel del filmer nu faktiskt så får se nu om man laddade hem någonting bra.

The karate kid,
love actually,
when in rome
& några till.
Någon som sätt någon av dom & tycker dom är bra eller dåliga? :)

Har precis kört älsklingen till tåget också så nu sitter man bara här & ska väl ta på en film så man orkar ta sig upp till skolan imorgon, sovmorgon imorgon till 10 iaf skit skönt! Men går iförsig till halv 4 men vafan, det lär man ju också göra ibland ;)
Tog lite kort med älsklingen nu innan han åkte, här är dom :) .


Lite suddig menmen :) . Nu ska jag ta och lägga mig och kolla på en film, vi hörs imorgon. puss

Torsdag

2010-12-09, 18:57:39 / Kategori: Allmänt
Har precis ätit mat som älsklingen lagat. Han lagade fläskfile med pommes, mums! Han åker hem senare idag så inatt blir det ensamt utan honom men vi ses väl om en vecka igen eller någonting sånt :)
Jag älskar min älskling över allting annat. <3



9 December.

2010-12-09, 08:38:33 / Kategori: Allmänt
Sitter i skolan just nu och förstår faktiskt inte hur jag orkar. Så jävla trött det är helt sjukt. Har blivit tröttare nu än vad jag var förut, han tar mycket energi den lille i magen. Men jag fortsätter och kämpar på här i några dagar till :) .
Älsklingen är hos mig och åker antagligen hem imorgon men det vill jag inte, menmen, vill han så vill han.. :( Men vi syns ju igen förhoppningsvis om en vecka igen :).
Nu ska vi kolla på film, puss

8 December - barnmorskan.

2010-12-08, 19:36:47 / Kategori: graviditeten
Nu ska jag bli bättre på att uppdatera!
Idag har jag varit hos barnmorskan och vi pratade väl bara allmänt och om lite andra saker.  allting såg bra ut iaf, såhär såg allt ut idag.

Magmåttet - 33 cm
Växt 2 cm sen förra gången.
hjärtljud - 145 slag.
blodtrycket - 140/70
min vikt - 57,5 med kläder.
Gått upp 10kg nu.
Järnvärdet var lite lågt men det var ingen fara med det inte =)

Nästa möte blir den 20 december, alltså om 2 veckor ungefär.

8 December - barnmorskan.

2010-12-08, 19:36:43 / Kategori: Allmänt
Nu ska jag bli bättre på att uppdatera!
Idag har jag varit hos barnmorskan och vi pratade väl bara allmänt och om lite andra saker. allting såg bra ut iaf, såhär såg allt ut idag.
Magmåttet - 33 cm
Växt 2 cm sen förra gången.
hjärtljud - 145 slag.
blodtrycket - 140/70
min vikt - 57,5 med kläder.
Gått upp 10kg nu.
Nästa möte blir den 20 december, alltså om 2 veckor ungefär.

7 December.

2010-12-07, 10:36:30 / Kategori: Allmänt
Nu är jag tillbaka igen efter dom här dagarna, lite saker som har hänt och har varit uppe hos älsklingen så har inte haft någon lust att blogga. Sitter i skolan just nu och har snart lunch. I fredags gick jag in i vecka 35 och idag är det bara 30 dagar tills prinsen är beräknad att komma.
Älsklingen är hos mig och ska vara hos mig till fredag tror jag & imorgon ska jag till barnmorskan. skriver senare, ska äta lite nu. puss

Täby Centrum

2010-12-01, 19:19:02 / Kategori: Allmänt
Nu har jag kommit hem för ett tag sen efter att ha varit i täby centrum med Victoria. Vi kollade runt lite och jag köpte mig mössa, vantar, puder och ett nagelack. Vi åt också på Taco bar och det var riktigt gott. En sak har jag lärt mig idag iaf, att gå och handla och stå upp i en och en halv timme klarar inte min rygg av. Fyfan vad det började verka i ryggen höll på och få ett utbrott hehe. Kan säga att nu är jag helt slut så inatt kommer jag nog sova riktigt bra. Lägger upp bilder senare eller imorgon, puss.

1 December.

2010-12-01, 09:59:02 / Kategori: Allmänt
Godmorgon alla mina söta.
Vaknade för ungefär en timme sedan och har ätit lite frukost och sådär. Börjar inte skolan förens om 2 och en halvtimme så vad ska man göra tills dess då tro. Blir nog faktiskt att sminka sig idag för att dra ut lite på tiden, var ju ett tag sen jag sminkade mig faktiskt. Vad ska ni alla göra idag då? =) puss.