Hur söta var inte vi då!?

2010-09-30, 23:20:17 / Kategori: graviditeten
Det är helt otroligt att man varit sådär liten och söt. Elli Erika & Jag som små, vi var ju bara allt för söta och när man tänker tillbaka på tiden hur jävla bra man hade. Men nu står faktiskt jag här och är gravid det kunde man inte tro när jag var sådär inte. Att om några år kommer min grabb också vara sådär stor stå där med sina killkompisar och jag den som fottar. Det är helt sjukt!

Fredag imorgon och det betyder HELG!

2010-09-30, 23:01:00 / Kategori: Allmänt
Dagarna bara rinner iväg, det är helt sjukt hur snabbt dagarna går! Bara en månad kvar och sen är det faktiskt en veckas lov och då ska väl jag iaf åka upp till Sandviken några dagar eftersom min älskling skaffat sig ett jobb så nu kommer vi inte kunna ses ofta alls, vilket kommer vara skit jobbigt. Men är skit glad för hans skull och stolt över han! :D
Imorgon är det fredag vilket som betyder helg och min älskling kommer till mig imorgon och vi ska ha det super duper mysigt nu för man vet ju som sagt inte när nästa gång blir! Imorgon har man sovmorgon skit skönt är det och slutar tidigare gör jag eftersom att jag ska på möte också och efter det ska jag och mamma åka och kolla på skor, hihi =). Nu ska jag iaf kolla på en film och sen ska jag sova.
Puss&Kram

30 September

2010-09-30, 22:34:06 / Kategori: Allmänt
Ett jävla tjat på dessa jävla magbilder. Jag har bilder på min data men har ingen lust att lägga upp någon just nu. Jag lovar er om ni bara slutar tjata så kommer det komma någon bild här någondag och jag vet att jag har sagt så länge men orkar bara inte att ni ska tjata. Tro mig är inte så spännande med en mage och dessutom har jag nästan ingen menmen =) ..
Anonym om anonyma kommentarer, alltid lika kul =):
dy brydde ju dig jätte mycket när hon hade bilderna du gjorde ju stor grej av de hela så ljug inte :D

Svar: Jag har aldrig sagt att jag inte har brytt mig för det har jag gjort. Jag var på henne jätte mycket förut att hon skulle ta bort bilderna, kommenterade bilderna, gjorde helt enkelt allt för att hon skulle ta bort dom. Så lilla vän jag ljuger verkligen inte jag står för det jag gör! Men du däremot verkar inte stå för vem du är. Fortsätt att kommentera anonymt men inga fler svar får du. Vill du något så stå för vem du är ist men vi behöver inte diskutera allt på min blogg nu och du behöver inte kommentera mera. skriv till mig på fb om det är nått mer =) . Ha det bra.

Barnmorskan.

2010-09-30, 22:27:07 / Kategori: graviditeten
Igår alltså onsdagen 29 september var jag hos barnmorskan och vi snackade bara lite allmänt om allt möjligt. Jag fick kissa i en burk denna gång också så hon skulle se om jag fortfarande hade eggvita i urinet vilket jag hade men att det börjar gå bort, vilket är skönt för då vet man att det var pga att jag hade urinvägsinfektion. Vi lyssnade på lillgrabben också och hjärtat slog 140 slag och så mätte vi magen och allt växer så som det ska. Skönt att veta att våran lilla prins mår bra i magen. Jag har anmält mig i en föräldragrupp här i Vallentuna också och hoppas att det iaf ska vara någon som är i min ålder i den så det inte bara är massa gamlingar hehe ;)..
Puss&Kram

anonyma kommentarer, alltid lika kul =)

2010-09-29, 13:06:04 / Kategori: Allmänt
Anonym om 27 september:
vad roligt att du ber lolla ta bort bilderna och sen använder du dom ändå... :)
Om man ska skriva en kommentar varför skämmas och vara anonym? =) Jo men nu spelar det ingen roll, bilderna är riktigt fina hon får gärna ha kvar dom och dom visar min kärlek till min älskling så vem fan bryr sig om vem som tagit bilderna vafan, jag bryr mig iaf inte. så nu fick du svaret =)

27 september

2010-09-27, 15:49:15 / Kategori: Allmänt
Dags att skriva ett inlägg här igen kanske, faktiskt lite som har hänt. Jag var hos barnmorskan onsdagen den 22 september pga att jag hade fått så sjukt jävla ont i ryggen och ah egentligen överallt. Jag fick göra urintest, järnvärdetest, blodprov och mätte mitt blodtryck. Urintestet gick inte så bra har äggvita i kisset och jag förstog ju inte vad det betydde då men då kunde man tydligen ha havenskapsförgiftning eller urinvägsinfektion och jag vart såklart jätte orolig för jag har aldrig haft urinvägsinfektion och det gjorde inte ont när jag kissade. Barnmorskan frågade om jag hade ont i huvudet, har mått illa och en massa såna frågor men jag svarade bara nej för det hade jag ju inte. Mitt järnvärde är inte heller på topp men det är bara att fortsätta äta järntabletten och försöka och inte sova bort hela dagarna, blodproven var bra och mitt blodvärde bra. Vi lyssnade på bebisens hjärtljud och det slår fortf som det ska och han sparkar och rör på sig som bara den helt jävla totalt underbart och så mätte vi magen och den växte också som den skulle. Finns nog ingen lyckligare än mig, snart är min vackra prins hos mig.

Havenskapsförgiftning - kan vara farligt men måste inte vara det, vissa får göra kejsarsnitt eller föda förtidigt, barnet växer inte alltid som det ska och i dom mest sällsynta fallen är det livsfarligt. Vissa läggs in på sjukhus för att dom måste bli kollade hela tiden osv.
Urinvägsinfektion - Äta medicin i 5 dagar 3 tabletter per dag men är dock inte bra ifall man är gravid för det kan påskynda graviditeten och göra så man föder för tidigt inte heller bra..
Men som tur var så hade jag nu iaf bara urinvägsinfektion så nu har jag börjat äta dom där tabletterna, små och bra är dom! Känns som en lättnad att det var det eftersom jag var så extremt jävla orolig. Sen har man ju faktiskt världens bästa pojkvän som kom ner till mig för jag verkligen kände att jag behövde han, vilket var jätte skönt att få träffa han och ha han hos sig i några dagar.

Vecka 24 (graviditetsvecka 25)

2010-09-20, 22:16:17 / Kategori: vecka för vecka.
Barnet
Nu börjar sista tredjedelen. Det händer inte så mycket utvecklingsmässigt utan barnet ligger och växer och mognar. Många rör sig mycket medan andra är mer stillsamma. Barnet kan känna igen din röst. Redan från vecka 23 har bebisen en chans att överleva en eventuell för tidig födsel även om det ofta för med sig en del komplikationer.
Vikt: 800 gram.
Mamma
Olika kvinnor har olika magar. På en del börjar det synas först nu medan andra fick mage för länge sen. En del är nästan helt runda medan andra har mer putmage. Barnet kan trycka mot din blåsa vilket kan göra att du behöver gå på toaletten oftare än vanligt. Många gravida börjar även få kramp i benen. Undvik att knipa med tårna eftersom det kan öka cirkulationen och fungera som en utlösande faktor.
Åderbråck
En del kvinnor drabbas av åderbråck under graviditeten. Åderbråck är slingrande eller knutformiga utvidgningar av vener på underben, lår, slida eller ändtarm (hemorrojder). Det finns några sätt att förebygga åderbråck.
Pappa/partner
Kanske kan du nu höra fostrets hjärtljud utanpå magen genom att lägga örat mot magen. Det kan ta lite tid att hitta rätt plats på magen och vinkel på örat, men det går efter ett tag. Fostrets hjärtljud är avsevärt snabbare än kvinnans, men desto svagare och kan blandas ihop med kurr från mage och tarmar. Det kan vara lättare att höra om man sätter en tom toalettrulle mot magen.
Hos barnmorskan/kontroller
I vecka 25 ungefär är det dags för nästa besök hos barnmorskan. Även den här gången kontrollerar barnmorskan hur livmodern och barnet växer. Med ett speciellt måttband mäter hon avståndet mellan blygdbenet och livmoderns överkant. Barnmorskan kontrollerar också ditt blodtryck och ibland tar hon ett extra urinprov eller blodvärde. Kanske får ni lyssna på hjärtat genom en ultraljudsförstärkare

Bebismag bilder.

2010-09-16, 19:47:37 / Kategori: graviditeten
Alla ni som vill se magbilder får komma tillbaka på söndag, då ska jag lägga in en så alla e tyst ;) ni kommer bli så besvikna på min lilla minimage menmen.. :) Så söndag eller måndag får ni bilder pga att min sladd är hos mamma och ska dit på söndag =) puss&kram

9 September

2010-09-09, 18:32:32 / Kategori: Allmänt
  • Jag har varit hos barnmorskan.
  • Emil har varit hos mig.
  • Jag har fyllt 18år.

Måndags den 6 September var jag faktiskt hos barnmorskan. Vi pratade bara allmänt om allting och sen så fick jag papper på lite saker. Ska tex ringa och försöka fixa så man får vara med i en grupp med flera som är under 20 och är gravid och får barn samtidigt som mig ungefär, vore ju faktiskt ganska kul det. Prata lite om allt möjligt, höra förlossningsberätelser osv. Lyssnade på lillgrabbens hjärta också, 144 slag! Nästa gång som är om ungefär 3 veckor ska vi börja mäta magen, spännande. :)

Emil var hos mig också, kom i måndags kväll tror jag och åkte hem idag gjorde han också. Skönt att faktiskt ha honom här i några dagar, veta att han finns där vid min sida, att han finns där för både mig och hans son. Kommer kännas jätte tomt utan honom inatt faktiskt, men har ju iaf våran lilla prins att sova med så sover ju inte helt ensam iaf (a) Vi har väl inte gjort nått speciellt, vi var på bio i tisdags och becca var med då också. Kollade på I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR. Den var faktiskt helt okej, igår (onsdags) bowlade vi också. Jag är inte helt världelös på det, men Emil vann med typ dubbelt så mycket hihi. Tack för du kom och tack för allt, du kommer alltid att betyda mycket för mig Emil! :)

I tisdags fyllde jag faktiskt 18 år också känns inget speciellt för mig, kanske är för att man varken dricker alkohol eller röker. Får vänta tills min 20års dagen kommer så man får gå på systemet. ;) Var sjuk på min födelsedag också men det gjorde kanske inte så mycket. Fick en ny telefon men vad för telefon ska man köpa? får panik, har inte valt en telefon än (a). Så om någon har ett mobilförslag, vilket som helst mellan 2000-3000kr så säg gärna till

Bloggar inte så mycket längre som ni kanske märker, låter rätt meningslöst att hålla på och skriva att man varit i skolan och kollat på tv varje dag, skriver då det händer lite saker osv :) så ni får väl kolla in bloggen lite då och då om ni är nyfikna..  Puss&Kram

2 september

2010-09-02, 16:16:04 / Kategori: Allmänt
Nu har jag nyss kommit hem och väntar på att det ska bli mat. Fyfan vad jag är trött alltså, hur fan ska jag orka skolan imorgon. Men inte ska man klaga finns ju dom som har det värre eller? nä, nu blir det lite film tills maten e klar.

Jävla cp dator

2010-09-01, 18:23:19 / Kategori: Allmänt
Less man blir på dessa jävla datorer som har fel i huvudet, nu är det ju så att min laddarsladd till datorn har fått nått fel i huvudet så det är glapp i den. Vad tycker vi om detta? Snart lägger den väl av helt och då kommer jag inte kunna ladda min dator mera och då har jag ingen data, dåligt segt iaf. Den måste stå still hela tiden kan typ inte flytta den för då kanske den inte kommer gå och ladda sen..
jaja, nu ska jag äta pannkakor. Puss&Kram

1 September

2010-09-01, 16:06:00 / Kategori: Musik & Filmer.
Sitter bara här vid datan och väntar på att pappa ska komma hem eftersom vi ska åka och handla en tjocktröja till mig. Denna skoldag har iaf gått sjukt jävla snabbt, känns skit skönt. Bara torsdagen kvar och sen är det redan fredag, dagarna går så jävla snabbt!
Snart kanske det är januari och mitt lilla hjärta kommer. Åååh, längtan är så extremt stor, vill bara ha min lillgrabb hos mig men snart kommer han!